Huisnummers RVS Groot

 

60 cm Huisnummers RVS Groot Bestellen 50 cm Huisnummers RVS Groot Bestellen 40 cm Huisnummers RVS Groot Bestellen 30 cm Huisnummers RVS Groot Bestellen 20 cm Huisnummers RVS Groot Bestellen
         


Huisnummers XXL RVS INOX zijn verkrijgbaar in 20 cm 30 cm 40 cm 50 cm 60 cm dus extra groot

 


Deze extra grote rvs huisnummers zijn voorzien van 3 of 4 afstandsbussen op de achterzijde en rvs stiften voor een onzichtbare montage materiaal rvs316, K320 geborsteld

 

  • Alle cijfers 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 leverbaar
  • RVS316
  • Geborsteld
  • Afstandsbussen 10mm op de achterzijde
  • Lettertype: Arial Black
  • Prijs per cijfer 

 

 

Huisnummers RVS Groot

Waarom een groot rvs huisnummer, mooi, design, uniek en is al van een grote afstand zichtbaar ideaal wanneer u iets verder van de straat af woont.

 

 


Materiaal eigenschappen grote rvs huisnummers:


Wij hebben gekozen voor rvs316 kwaliteit waardoor het materiaal beter bestand is tegen spleet- en spanningscorrosie en putcorrosie. Omdat huisnummers bijna uitsluitend gebruikt worden voor buitentoepassingen kiezen wij uitsluitend voor rvs316.

Deze huisnummers rvs groot zijn roestvrij? Nee want het is dus niet roestvrij maar roestvast staal dus nog steeds kwetsbaar tegen vliegroest en regelmatig onderhoud is dus een must.

Wij raden daarom ook aan om uw grote rvs huisnummer direct na montage uw huisnummers in te spuiten met een rvs onderhoudsspray zoals ook bij ons te bestellen.


RVS Cijfers Groot

Overzicht van alle huisnummers rvs groot XXL kwaliteit.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »