Betaalmethoden

Bij Veers Design heeft u de mogelijkheid om als volgt te betalen:

  • Nederland - iDEAL

De volgende banken zijn hierbij aangesloten: ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, Friesland Bank, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers of SNS Bank. iDEAL is veilig, snel en makkelijk! U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankier kunt u direct gebruik maken van IDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

  • Belgie - Bancontact / MrCash

De eerste stap is dat de klant kiest voor Bancontact/Mister Cash als betaalmethode.
De klant moet nu het kaartnummer op de Bancontact-kaart die bij zijn zichtrekening hoort invullen. Voor Bancontact/Mister Cash begint dit nummer altijd met 6703. Probeert de klant een nummer wat met iets anders begint, dan kan de betaling niet afgerond worden. Wil je andere kaarten kunnen verwerken, dan heb je de betaalmethode creditcard nodig.
De klant komt nu in de beveiligde omgeving van zijn eigen bank, en moet daarbij inloggen met zijn telefoon of kaartlezer. Elke bank heeft een eigen manier van inloggen.
Tenslotte bevestigt de klant de transactie, op dezelfde manier als waarop hij/zij gewone overschrijvingen binnen de online omgeving van zijn / haar bank bevestigt.
De klant krijgt nu een bevestiging van de geslaagde Bancontact/Mister Cash-betaling en wordt daarna automatisch teruggestuurd naar de webshop.

  • Wereldwijd: Paypal

Als u kiest om via PayPal te betalen, wordt u na het bestellen direct doorgestuurd naar de website van Paypal. Hier kunt u zich aanmelden voor een nieuw account of inloggen met uw bestaande Paypal gebruikersnaam en de betaling bevestigen. 

 

  • Bankoverschrijving vooraf

U kunt het totaalbedrag van uw factuur over maken op de bankrekening van Veers Design, onder vermelding van het ordernummer. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, wordt u bestelling in productie genomen.

Bankgegevens: ABN AMRO
Bankrekeninghouder: Veers Design te Raamsdonksveer
Bankrekeningnummer: NL32 ABNA 0522 171 451
Swift/BIC:ABNA NL 2A

 

Problemen met betalen?

Wanneer u een aankoop heeft gedaan maar nog niet betaald heeft kunt u inloggen op de webwinkel. Na het inloggen, komt u in 'mijn account'. In 'mijn account' krijgt u een overzicht met openstaande facturen. Achter iedere openstaande factuur staat 'nu betalen', wanneer u daar op klikt zult u alsnog kunnen betalen. Mocht u alsnog problemen ondervinden neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers zullen u direct verder helpen.

 

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »